Thuisbezorgen:

1. Kies jouw ideale Masterbox of Fruitmand

Small, medium of large. Niet de juiste keuze? Stel je box zelf samen.

2. Bepaal de dag en frequentie

Maandag en Dinsdag bestellen is Woensdag leveren Woensdag en donderdag Bestellen is Vrijdag leveren en Vrijdag Zaterdag Zondag bestellen is Maandag leveren let op bestel voor 23.00. Wekelijks of maandelijks? Wij noteren het in onze agenda.

3. Ontvang je favorite Masterbox

Wij leveren de fruitbox gratis bij jou thuis af. We werken met vaste chauffeurs, dit zullen dus bekende gezichten voor je worden.

 

   ZAKELIJK :

   1. Neem contact op

   Nadat we in contact zijn gekomen, komen wij graag langs voor een persoonlijk gesprek. Indien dit telefonisch beter uitkomt plannen wij samen een telefonisch gesprek in.

   2. Persoonlijk voorstel

   Op basis van het aantal werknemers en de filosofie van het bedrijf maken wij een persoonlijke offerte of kiezen we uit een van door ons geselecteerd fruitabbonement plus kijken we naar de gewenste leverdag (MA-Wo-Vr)

   3. Presentatie

   Na akkoord bespreken we waar we het fruit het beste kunnen plaatsen. Liever in Een Fruitdoos, houtkistje Masterkratje of in fruitschalen? Deze keuzen maken we samen op basis van jullie wensen.

   4. Gratis levering

   Onze eigen medewerkers verzorgen het gratis transport op uw gewenste locatie. We werken met vaste chauffeurs, dit zullen dus bekende chauffeurs voor jullie worden.

   5. Jullie genieten

   Wij zorgen dat alles tip top in orde is en jij als werkgever hebt geen omkijken meer naar een lege box fruit.
   Ook controleren wij bij levering de levering van de afgelopen week en halen zo nodig de slechte producten eruit.

   U heeft dus helemaal geen omkijken meer naar u fruitschaal.Zie werknemers genieten van ons fruit.