Over Masterinfruit

 

Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf met  40 jaar ervaring in de groente en fruit branche. Hierdoor halen wij het beste fruit bij de juiste telers vandaan en zorgen we voor een gevarieerde en gezonde box bij u thuis of op de werkvloer.


EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Jean-Paul van Brenkelen en ik ben 26 jaar.


Ik heb mijn opleiding Horeca Manager Ondernemer  gedaan op het MBO. Ik heb altijd al veel interesse gehad in alles wat met voeding te maken heeft.

Na ik mijn opleiding had afgerond ben ik in het familiebedrijf gestapt en het leek mij leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Zo ben ik begonnen met Masterinfruit .Het idee kwam bij mijn ouders vandaan en het leek mij heel leuk om dit op te starten met hun hulp. Het idee van Masterinfruit  is dat iedereen op de werkvloer een gezonde snack krijgt aangeboden en dat de snoeppot naar de achtergrond verdwijnt.
 

 

Door jarenlange ervaring van mijn familie in de groente en fruit weten wij precies welk soort fruit we in welke periode moeten aanbieden en inkopen. Wij selecteren de beste importeurs/telers en daardoor leveren wij de beste kwaliteit die er is.

 

 

 

KENNISMAKEN MET MASTERINFRUIT 
📞 0625158996
📩info@masterfruit.nl